Lige nu sidder jeg faktisk ved vores nye skrivebord og skriver dette indlæg - det har virkelig givet et løft og et nyt indtryk til lejligheden. Kunne være jeg skulle smide et billede op af det på et tidspunkt?
På iform.dk læste jeg en artikel om disse Nelli Dellies - og så blev min side af sukkertrang virkelig glad! Diætisten, Hannel Juul, siger nemlig således;
”Mmm! Den er fantastisk! Det kunne jeg godt blive forfalden til! Det er jo ikke, fordi denne her chokolade skal erstatte grøntsager og alt muligt andet, men det er da lækkert at vide, at man med god samvittighed kan guffe sådan en chokoladebar til hverdag, og så ha’ fået kostfibre med ind over.”
Så efter at jeg havde læst artiklen, så skulle jeg da selvfølgelig prøve dem. Jeg vil sige, at de kan altså ikke slå Marabou - men de er faktisk ret gode alligevel. Man kan godt smage, at der er 'naturlig' sukker i. Ligesom folk kan smage forskel på light og ikke light produkter, you know what I mean, darlings. Men de kan altså anbefales! Så nu når jeg bliver slik sulten, så kan jeg da spise det med bedre samvittighed, hvilket jeg sætter pris på. Har I smagt dem og hvilken er jeres yndlings? Min er nok mælkechokoladen, det har jeg altid haft en svaghed for.
Nu vil jeg smutte en tur ned i byen igen, så jeg kan få fat på nogle vaskemønter - det er jo fandeme så dyrt at vaske tøj..
Er også stor fan af dem :-) Startede første med Nellie Dellies chokolade, men er faktisk siden blevet rigtig glad for deres lakrids. Chokoladen har stadig en del kulhydrater (selvom der er mindre en andre chokolade), men lakridsen klarer sig langt bedre end andre lakridser ;-) Så derfor er jeg solgt på dem :-)
SvarSletDer er stadig kulhydrater i, true that, men et bedre alternativ :-). Har ikke prøvet deres lakridser, men kunne da være man skulle give dem en chance næste gang man er ude og handle :-).
Slet